Faresin Romania

Despre FARESIN Romania

FARESIN Romania importa si distribuie cofraje si sisteme de cofrare complete, schele si esafodaje, pentru constructii civile, industriale si infrastructuri.

Compania FARESIN este membra grupul FARESIN care activeaza in domeniul constructiilor, echipamentelor mecanice si utilajelor pentru agricultura de peste treizeci de ani. Experienta lor in producerea de cofraje este folosita astazi pe deplin in toate proiectele intreprinse de FARESIN.

De-a lungul timpului dezvoltarea companiei a dus la extinderea sa si in sectorul multinational prin infiintarea de filiale si reprezentante in 16 tari, inclusiv Romania.

FARESIN Romania garanteaza ca toate produsele comercializate sunt fabricate doar din materiale prime atent selectate prin folosirea tehnologiilor de ultima ora si ca indeplinesc toate cerintele actuale in domeniul constructiilor si sunt conforme cu standardele de siguranta cerute de legislatia europeana.

Compania FARESIN Romania nu garanteaza doar produse calitative, ci si servicii eficiente mereu la dispozitia clientului:

  • Livrari rapide
  • Servicii post-vanzare
  • Proiectarea si optimizarea etapelor de cofrare
  • Asistenta tehnica pe intreaga durata a lucrarii
Parteneri: faresin industries