faresin
faresin
faresin
faresin
faresin
faresin
faresin

Esafodaje

Sistem de esafodaj multidirectional

FARESIN distribuie esafodaje metalice cu sistem multidirectional care se pot adapta oricarui tip de arhitectura, indiferent de forma cladirii. Sistemul este alcatuit din schele din otel, tubulare, extrem de usor de asamblat datorita structurii lor si rezistente la greutati mari. Sistemele de esafodaje multidirectionale sunt folosite in constructii, lucrari de restauratie, asamblare utilaje, lucrari pentru plafoane si acoperisuri, pasaje pietonale, stadioane sportive si expuneri de reclame outdoor.

Sistemele de esafodaje multidirectionale sunt usor de instalat si intretinut. Aceste sisteme de esafodaje multidirectionale permit folosirea unui numar mai mic de popi de sustinere, cu aceleasi rezultate, economisind bani si timpul necesar transportului si asamblarii acestora. Sistemele de esafodaje de la FARESIN sunt formate din elemente standard care se unesc prin legaturi foarte simple.

Podine de lucru

Pentru a crea spatii de lucru pe fiecare nivel al sistemelor de esafodaje multidirectionale se folosesc podine de lucru care se formeaza prin conectarea elementelor modulare. Asamblarea lor este facila prin conectarea consolelor la schele, formand unitati individuale sau ample pasarele. Dimensiunile acestor podine de lucru sunt de 100 cm inaltime si 60 cm latime si rezista pana la 150kg/mp.

Parteneri: faresin industries