Despre Faresin – short

Despre Faresin Romania

FARESIN Romania este prezenta pe piata cofrajelor din Romania din anul 2002 fiind unul din principalii furnizori de echipamente si utilaje pentru constructii civile, industriale si infrastructuri.

FARESIN România importa și distribuie cofraje și sisteme de cofrare complete, schele și esafodaje, pentru construcții civile, industriale și infrastructuri. Compania FARESIN este membră a grupului FARESIN care, de peste treizeci de ani, activeaza în domeniul construcțiilor, echipamentelor mecanice și utilajelor pentru agricultură. Experiența lor în producerea de cofraje este folosită astăzi pe deplin în toate proiectele întreprinse de FARESIN.

De-a lungul timpului dezvoltarea companiei a dus la extinderea sa și în sectorul multinațional prin înființarea de filiale și reprezentanțe în 16 tări, inclusiv România.

FARESIN România garantează că toate produsele comercializate sunt fabricate doar din materiale prime atent selectate prin folosirea tehnologiilor de ultimă oră și că îndeplinesc toate cerințele actuale în domeniul construcțiilor și sunt conforme cu standardele de siguranță cerute de legislația europeană.

Compania FARESIN România nu garantează doar produse calitative, ci și servicii eficiente mereu la dispoziția clientului:

  • Livrări rapide
  • Servicii post-vânzare
  • Proiectarea și optimizarea etapelor de cofrare
  • Asistență tehnica pe întreaga durată a lucrarii